Георги Гергов: Предлагаме реална програма и политики, отговарящи на търсенията на хората

„Предлагаме реална програма и политики, отговарящи на търсенията на хората. Целта ни е развитие на всяко населено място и на страната ни. Нашата цел е промяна“, декларира областният лидер на БСП-Пловдив Георги Гергов по време на областната конференция.
На нея бе подредена червената кандидат-депутатска листа за 44-ото Народно събрание в 17-и МИР Пловдив-област. „Доказахме, че БСП е партия на обновлението. Подмладяването и промяната е очевидно – осем от предложените са под 40 г. Спазено е съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, балансът при регионалното представителство също е запазен“, допълни Гергов.
Хора с опит в местната власт, регионалното развитие и националната сигурност, финансисти, икономисти, специалисти в енергетиката и околната среда, експерти в образованието и земеделието са в листата на „БСП за България“ за 17-и МИР. Под №1 и №2 са депутатите от 43-ото Народно събрание Георги Търновалийски и Манол Генов, а на трета позиция е Галин Дурев, политолог, докторант в Софийския университет и магистър по международни отношения и защита на националната сигурност.
Четвърти в червената листа в Пловдивска област е   Атанас Телчаров, председател на ОбС-Садово, а пета е учителката Веска Ненчева от Карлово. В първата десетка са и директорите на училищата в село Рогош Виолета Христодулова и в Брезово – Милко Сарафов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.