Георги Гергов: Предлагаме реална програма и политики, отговарящи на търсенията на хората

"Предлагаме реална програма и политики, отговарящи на търсенията на хората. Целта ни е развитие на всяко населено място и на страната ни. Нашата цел е промяна", декларира областният лидер на БСП-Пловдив Георги Гергов по време на областната конференция.

На нея бе подредена червената кандидат-депутатска листа за 44-ото Народно събрание в 17-и МИР Пловдив-област. "Доказахме, че БСП е партия на обновлението. Подмладяването и промяната е очевидно - осем от предложените са под 40 г. Спазено е съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, балансът при регионалното представителство също е запазен", допълни Гергов.

Хора с опит в местната власт, регионалното развитие и националната сигурност, финансисти, икономисти, специалисти в енергетиката и околната среда, експерти в образованието и земеделието са в листата на "БСП за България" за 17-и МИР. Под №1 и №2 са депутатите от 43-ото Народно събрание Георги Търновалийски и Манол Генов, а на трета позиция е Галин Дурев, политолог, докторант в Софийския университет и магистър по международни отношения и защита на националната сигурност.

Четвърти в червената листа в Пловдивска област е   Атанас Телчаров, председател на ОбС-Садово, а пета е учителката Веска Ненчева от Карлово. В първата десетка са и директорите на училищата в село Рогош Виолета Христодулова и в Брезово - Милко Сарафов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони