Георги Илиев герой за "Черно море" в своя мач №300

"Черно море" записа домакински успех срещу тима на "Дунав" в мач от 13-ия кръг на Първа лига, игран на стадион “Тича” във Варна. Два гола за успеха на “моряците” реализира Георги Илиев, а един Мирослав Енчев. За капитана на "моряците" това бе мач №300 за тима.

Домакините не стартираха по най-добрия начин, инкасирайки гол още във втората минута на мача. Исмаил Иса пробва центриране отляво към Ахмедов, Илиас Хасани протегна крак да изчисти, но вместо това прати топката в собствената си врата.

"Черно море" отговори с удар на Радослав Василев три минути по-късно, но Филип Димитров отрази. В 9-ата минута все пак “моряците” стигнаха до изравнително попадение. Мартин Минчев стреля отблизо, топката се отби от десния страничен стълб, но Георги Илиев бе точен при добавката. В 32-рата минута Филип Димитров изби удар на Минчев, но топката стигна до непокрития Енчев, който реализира в опразнената врата.

Само минута след почивката Георги Илиев изведе Мартин Минчев очи в очи със стража на гостите, но юношата на “моряците” стреля над вратата. В 60-ата Александър Александров стреля силно от пряк свободен удар, но топката се отби от левия страничен стълб. В 71-вата Васил Панайотов шутира от воле извън наказателното поле, но топката срещна напречната греда. В следващата минута Ндиайе получи отлично подаване от Иса, но не намери очертанията на вратата. В 78-ата Ндиайе центрира към Ахмедов, който свали топката за Иса, а нападателят реализира с удар от границата на вратарското поле. В 82-рата Георги Илиев изведе варненци напред в резултата след отлично изпълнение от пряк свободен удар и донесе успеха на “моряците”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ