ГЕРБ: Борисов не е получавал покана от Радев за днешната среща

Снимка: Архив

Премиертът Бойко Борисов не е получавал покана за участие в днешната среща при президента, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Във връзка с медийни въпроси защо Бойко Борисов не е присъствал на срещата днес в президентството, информираме следното:

Председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план. Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес. Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ", гласи съобщинието.

"Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната ни. Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател", се посочва ощще в позицията.

Коментари

Задължително поле