ГЕРБ в Монтана атакува с местни сили парламента

Само с кадри от област Монтана партия ГЕРБ сформира кандидат депутатската си листа за 44-тото Народно събрание. Водач на отбора, тръгнал към парламента, е регионалният координатор на ГЕРБ и бивш кмет на община Георги Дамяново инж. Дилян Димитров. На второ място в листата е общинската съветничка в Монтана икономистката Ирена Димова, а на трето – урологът д-р Георги Гаврилов, който работи в Плевен и Лом. Сред останалите в екипа кандидати за народни представители са бившата кметица на Берковица и зам. областна управителка в Монтана Димитранка Каменова, адвокатът Георги Георгиев – представител на гражданското общество, бившата зам. областна управителка Нина Петкова, лекари, учители и общински съветници от региона.

„Съставихме листата си само от местни личности – изявени професионалисти и общественици, хора с авторитет. Смятаме, че можем да спечелим доверието на хората и да работим за тях, само ако те ни познават добре и ни вярват!”, заяви инж. Димитров. Като основни задачи, за чието реализиране бъдещите депутати от ГЕРБ в региона ще се грижат водачът на листата обяви строежа на високоскоростен път Видин – София, рехабилитация и реконструкция на второкласните и третокласните шосета в областта, изграждане на обходен път край Лом, индустриална зона в Монтана и многофункционална спортна зала в областния град. ”Ще хвърлим всички усилия ГЕРБ да е първа политическа сила в област Монтана. Всичко друго за нас ще е провал!”, подчерта инж. Димитров.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.