Тръмп се чудил дали да наначи новия си съветник по национална сигурност заради мустака му

Митрополит Антоний: Договорът за наем с Върбакови е неизгоден

И Хърватия избира между Ф-16 и „Грипен“

Софийската митрополия: Имаме само предварителен договор с “Инерком”

Тръмп ограничи постъпването на транссексуални в армията

Местим часовниците с час напред тази нощ

Усмивки от старите ленти Преди половин век автомобилните премиери също са зрелищни

Китай предупреди САЩ, че може да защити националните си интереси при търговска война

Служител на германско летище спря пиян пилот да се качи в самолета

Бомбаджия джихадист влиза в затвора за 34 години, за да учи Корана 18-годишният иракчанин заложил взрив в лондонското метро

Британският „Таймс“ твърди: И България гони руски дипломати

Знакови сгради потъват в тъмнина в Часът на Земяна

120 снегорина чистиха в София тази нощ

Oтбелязаха 20-тата годишнина от създаването на Апелативна прокуратура–Бургас

Разследващ екип влезе в офисите на “Кембридж Аналитика” в Лондон

ГЕРБ готви нов закон за храните

Кръгла маса на тема „Земеделие“ организира в Монтана партия ГЕРБ. На срещата в областния град участваха бившият заместник министър на земеделието и храните Васил Грудев, Иван Капитанов – финансов съветник на бившият министър на земеделието и храните Десислава Танева, водачът на листата на ГЕРБ в Монтана Дилян Димитров, земеделски производители и животновъди от региона, общински кметове и граждани. „Земеделието е основния отрасъл за региона, затова ГЕРБ и ние като кандидати за депутати отделяме сериозно внимание на развитието на този сектор и преодоляване на проблемите в него”, заяви инж. Дилян Димитров.

ГЕРБ готви нов закон за храните

Програмата на партия ГЕРБ за развитието на селското стопанство у нас в периода 2017 – 20121 г. бе представена от Васил Грудев. Приоритетни ще останат интензивните сектори – животновъдство, зеленчукопроизводство, овощарство и биологичните производства. Фокус на подкрепата ще бъде отнесен към малки и средни предприятия. А акцент в политиките са подкрепа на българското производство чрез подобряването на пазарния достъп, условията за реализация на селскостопанската продукция и скъсяване на веригата „производител-потребител“, обясни бившият министър.

Друг важен компонент в бъдещото развитие на земеделието у нас ще бъде и въвеждането на електронизация, което в пъти ще улесни работата на фермерите. Политическа партия ГЕРБ се ангажира в програмата си за приемане и прилагане на нов закон за храните, развитие и усъвършенстване на връзките с гражданския сектор и прозрачността на управление на горската системата за многофункционално стопанисване на горите.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.