ГЕРБ даде кмета на Хасково на полицията

Словесната престрелката в НС между Елена Йончева и Делян Добрев продължи и днес

Полиция проверява кмета на Хасково Добри Беливанов. Сигналът е подаден от председателя на Общинския съвет Таня Захариева от ГЕРБ. Тя обвинява Беливанов, че докато е в отпуск и не е в страната е подал уведомление за удължаване на отпуска си, парафирано с печат-подпис. Съществувнето на такъв печат според Захариева е притеснително, тъй като не е ясно върху какви още документи би могъл да бъде използван.

Опозицията “Коалиция за Хасково” в местния парламент поиска оставката на кмета Добри Беливанов и разпускане на Общинския съвет.

Междувременно в парламента продължиха престрелките между депутатите Елена Йончева и Делян Добрев.”Днес във всеки един град има по един суджук, по един феодал, който раздава обществени поръчки на свои хора. България се превръща във феодално имение, бизнес за фамилията”, заяви Йончева в декларация от парламентарната трибуна от името на БСП.

“Ставате за смях, г-жо Йончева!” Пропуснахте да кажете, че аз съм съученик и с президента Румен Радев, и  с президентския секретар Димитър Стоянов”, отговори Добрев. Във всяка една агенция и едно министерство имам съученици, каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика