ГЕРБ: Заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка

Ние, от ПГ на ГЕРБ, категорично няма да участваме в поредния измислен скандал на БСП. Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов вече се извини за неудобството, което бе причинено на майките на децата с увреждания миналата седмица, и категорично опроверга спекулациите на опозицията, че умишлено не ги е допуснал в парламента. Това се посочва в позиция на ПГ на ГЕРБ, разпространена от пресцентъра на партията.

По-рано зам.-председателят на групата на левицата Георги Свиленски съобщи, че   "БСП за България" ще внесе искане за оставка на Христов заради случая с недопуснатите в сградата на парламента представители на протеста на майките на деца с увреждания.

Ето и цялата позиция на ПГ на ГЕРБ:

Ние, от ПГ на ГЕРБ, категорично няма да участваме в поредния измислен скандал на БСП. Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов вече се извини за неудобството, което бе причинено на майките на децата с увреждания миналата седмица, и категорично опроверга спекулациите на опозицията, че умишлено не ги е допуснал в парламента.

Зад целия този грозен сценарий на БСП стои желанието им да изместят фокуса от успехите на Българското председателство на Съвета на ЕС и на премиера Бойко Борисов. Тъй като не могат да предложат реална алтернатива, от БСП прегърнаха подхода с измислянето на скандали като единствена възможност да попаднат в новините.

Осъзнавайки всичко това, от ПГ на ГЕРБ категорично няма да се поддадем на провокацията. Ние заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика