ГЕРБ към Нинова: С кои бизнесмени сме работили за овладяването на БСП?

Как бизнесмени, олигарси, знайни и незнайни, с помощта на Борисов, се опитват да овладеят БСП. Ако това е така, искаме незабавно Нинова да посочи кои са тези хора, кои са тези бизнесмени. За да е ясно дали това е факт или евтин пиар. Ние няма как да останем безучастни Това заяви на брифинг в централата на партията Александър Ненков от ГЕРБ.

„Традиционно в БСП бизнесмените са лоши. Едни лоши бизнесмени и олигарси се опитват, заедно с Борисов, всъщност преди три години, са се опитали да завладеят БСП. Настояваме като се каже А, да се каже до Я. Ако госпожа Нинова я е страх да ги назове поименно и такива има, да назове откъде са, на колко години са, какви са. За да разберем кои са те косвено. Ако няма такива бизнесмени, то тогава излиза, че има подготвен план някой да се изкара жертва, с цел да спечели гласовете на общото събрание на столетницата”, добави Делян Добрев.

Според него, Нинова се прави на жертва преди конгреса и изборите в Столетницата.

„Традиционно в БСП бизнесмените са лошите, т.е. Корнелия Нинова никога не е била бизнесмен, никога нищо не е приватизирала, а сега едни бизнесмени, олигарси, заедно с Борисов, се опитват преди година и как така преди година нещо се е случило или преди три години, говорим днес за него в парламента. Каква е целта три години да мълчим кои са тези бизнесмени, олигарси“, заяви още Добрев.

Коментари

Задължително поле