ГЕРБ обвини Нинова, че „пуска плоски лъжи“

Лъжа е, че Българска банка за развитие по някакъв начин ще финансира сделката за ЧЕЗ, заяви на извънреден брифинг на ГЕРБ депутатът Делян Добрев. Той припомни, че това е публично известно отпреди десет дни.

Няма начин лидерът на БСП Корнелия Нинова да не е била наясно. За нас е необяснимо защо се пускат такива плоски лъжи, каза Добрев.

За нас е притеснително мнението, че институциите трябва да бъдат подчинени на министър председателя, заяви още депутатът. Добрев попита риторично дали така е функционирала държавата, когато Нинова е била зам.-министър (по-време на тройната коалиция, бел. ред.). Тази теза е обидна за инстуциите, тя е вредна за държавата, каза още Делян Добрев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

 1. Стига толкова! Спрете се! Отвратихте всички нормално мислещи хора, чиито живот превърнахте в жалко съществуване.

 2. Буклуци , буклуци , буклуци такива сте всички ,кога ще се събуди клетия български народ за да ви линчува директно на жълтите павета !!!

 3. Буклуци, буклуци , буклуци , кога ще се събуди клетия български народ , за да ви линчува директно на жълтите павета !

 4. Тази бясна кучка няма ли кой да я укроти!!!!!

  1. това бясно куче няма ли кой да го укроти

 5. Каква бясна кучка бе Главинчев , може да е вскаква но въпроса и е много точен , какво искаш ти , да се замажат нещата и никой да не разбере какво се случва , някой трябва да пита ,независимо кой е , не може на всички да промият мозъците !

 6. Каква бясна кучка бе Главинчев , някой трябва да пита , независимо кой е , освен ако не искаш да се замажат нещата !

  1. Какво да пита, бе Тито, каквото е сънувала през нощта ли? Ако мислиш, че тя пита, за да ти стане ясен някой проблем, много си се объркал.Когато нея я питат, тя отговаря ли?

 7. Мръс.ен наг.ъл бок.лук.Ще си платиш и ти.Бог забавя но не забравя ще дойде и твоят ред

 8. Какви сочни устнички има това пeдepacтче!!!! Какви ли фантастични „cвиpkи“ прави!!!!!

 9. Крадеца бойко има много милиарди откраднато от България и българския народ, и скрити в офшорни сметки. Сега връща откраднатото чрез сложни схеми и изкупува България. Всичко останало е тетаро за лошия матриял.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.