ГЕРБ представи листата си за европейските избори пред близо 700 души в Монтана

Снимки: ПП ГЕРБ

В препълнена зала в Драматичен театър "Драгомир Асенов", по време на концерт-спектакъл „Европа за нас и ние за Европа“, беше представена листата на ГЕРБ и СДС в Монтана.

Гости на концерт-спектакъла бяха кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова, Ивелина Василева, д-р Иво Ралчовски и Илия Лазаров, народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев, зам. областният управител Нина Петкова, кметът на Монтана Златко Живков, членове на общинските ръководства на ГЕРБ, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията. Листата представи бившият евродепутат Владимир Уручев.

По време на събитието Лиляна Павлова заяви, че за да има икономически растеж и възраждане на Северозападна България - трябва стабилност не само на национално ниво, но и в Европа. „Само ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май е гарант за това“ , каза Лиляна Павлова.

„Ние сме отбор и винаги сме работили в екип. Листата на ГЕРБ и СДС е съставена от хора с много голям опит и експертиза, хора, които познават европейските институции и начина, по който работят те“, заяви от своя страна Ивелина Василева.

„Аз приемам каузата да бъда представител на Северозапада в Европа. Благодаря на нашето областно ръководство, което ми гласува това огромно доверие, и на ПП ГЕРБ, която подчерта колко е важен този регион за България“, категоричен бе д-р Иво Ралчовски.

"Това е нашата листа от победители. Благодарение на тези хори гласът на България в Европа се чува. Убеден съм, че на 26 май ние ще извоюваме 12-тата поредна победа на ГЕРБ" , сподели областният координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика