Откраднатата от Пловдив линейка беше открита пред софийската болница “Св. Анна”

Ген. Боцев: Държим колкото може по-бързо правителството да сключи договора за нов изтребител

Съдът остави в ареста всички от кметската завера в “Младост” Прокуратурата потвърди за четвърти задържан в началото на акцията. Не е свидетел, но е в СРС-тата

Дядо отиде до магазина и изчезна

Задържаха под стража двама дилъри, спипани с хероин и амфетамини

РИОСВ-Бургас отряза зелените за „Иракли“: Съдът се произнесе, няма законово основание за спиране на строителството

Общинската дирекция “Превенции” провежда юбилейна кампания “Не шофирай, ако си пил” Всеки абитуриент - с бележник за разумно поведение на пътя

Братя Юзеирови с условни присъди за партия ОТОМАН

Изтребители и военни командоси със зрелищна демонстрация в Граф Игнатиево (СНИМКИ)

Повреден колектор замърсява река Екренска

Скандални твърдения за “български злодейства” в сръбска обява за ученически литературен конкурс

Премиерът Борисов ще участва в лидерска среща по Процеса „Бърдо-Бриони“

Гришо се измъчи с тунизиец в Барселона

Мъж се е хвърлил пред влака Перник – София

Три жертви на морбили в Гърция

Герджиков даде двуседмичен срок на министрите да представят доклади за състоянието на ведомствата

Служебният премиер проф. Огнян Герджиков

В рамките на двуседмичен срок, не повече, искам да ми представите аналитични доклади за състоянието в министерствата. Това каза служебният премиер проф. Огнян Греджиков по време на първото заседание на служебния кабинет.

В началото на заседанието проф. Герджиков поздрави служебните министри. “На добър час и дано Бог е с нас. Официалните церемонии приключиха. Няма да казвам като Чърчил – кръв, пот и сълзи. Няма съмнение, че ни чака много сериозна работа”, заяви проф. Герджиков и уточни, че времевият хоризонт пред служебния кабинет е много близък. “Не сме като редовен кабинет с хоризонт 4 години, нашето е бягане на 100 м. Това значи, че стартът е изключителен важен, всяка десета от секундата може да е фатална”, допълни той.

“Затова искам да ви призова всички да бъде максимално мобилизирани и организирани. Разчитам, че работата ви ще внушава стабилност и спокойствие в обществото. Нека това, което редица анализатори и политици подчертаха – експертността и професионализма да го защитим. Обещахме в предходните дни да разкрием лошите практики и злоупотреби. Искам да ви помоля в рамките на двуседмичен срок, не повече, да ми представите аналитичните ви доклади за състоянието в поверените ви министерства”, каза още служебният премиер и уточни, че очаква и конкретни предложения към тях.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.