Германец е №1 на картинг в ЦСКА

Кондиционният треньор Томас Нойберт е №1 на картинг в ЦСКА. По инициатива на старшията Нестор Ел Маестро и асистента му Ивайло Петров „червените“ организираха гонка. Звездата Тиаго Родригес и ПР мениджърът Атанас Атанасов изглеждаха фаворити за златния медал. Но... се „наиграха“, правейки атрактивна катастрофа. Така Нойберт хитро ги изчака, за да завърши на първо място. А подгласници му станаха защитникът Стойчо Атанасов и вратарят Витаутас Черниаускас.

Картингът бе последната отмора за ЦСКА в следващите десет дни. Отборът заминава за лагер в Северозападна България, където предстоят два мача. Първо „червените“ гостуват на „Ботев“ (Враца) за първенство, а след това и на „Монтана“ за купата на България. Когато турът завърши, идва ред на вечно дерби с „Левски“.

Съдийската комисия на БФС избра рефера Валентин Желязков да свири дуела срещу „Ботев“ (Вр). Домакините отпуснаха 800 билета за „червени“ фенове, които ще струват по 15 лева. Всички места ще бъдат изкупени, гарантираха от фенклуба на ЦСКА. А най-вероятно и в много други от секторите ще е пълно са „червени“ запалянковци от района.

ЦСКА стартира кръга като лидер в класирането – с равни точки и по-добра голова разлика от „Левски“. „Червените“ са с най-много вкарани и най-малко допуснати попадения в Първа професионална лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ