Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 23.09.2019

На 23 септември 2019 да почерпят

Отиде си проф. Юлиан Вучков

Патрулка катастрофира с цивилен автомобил докато преследва беглец

Милен Михов, ВМРО: Мая Манолова граждански кандидат за кмет е като сняг през юни

Евклаз – за бяла и черна магия По-скъп от диаманта

Хиляди швейцарци протестираха срещу изграждането на 5G мрежа в страната

Моторист загина на Е-79 край Дупница

Арабските партии в Израел подкрепят Бени Ганц за премиер

Министър Петкова: 9 млрд. лв. ще са приходите на България от „Балкански поток“ през следващите 20 г.

Петьо Блъсков: Народът решава дали София да я управлява човек като Манолова – ту от БСП, ту не е от БСП Не знам какво е направила като омбудсман, освен, че беше на всички протести, изтъкна главният редактор на в. "Труд" в интервю за Канал 3

Приятел на убития Андрей Монов: Полфрийман не се е променил, никога не каза, че съжалява

Емил Костадинов, БСП: Въпросът вече e: или Нинова, или партията

Проф. Михаил Константинов: Българските избори не могат да бъдат хакнати

Полицаи изведоха барикадиралия се мъж в „Овча купел“

Германия спря да обменя данъчна информация с НАП

Германия и Сингапур временно са спрели част от автоматичния обмен на данъчна информация с България, след като в края на юни бяха източени лични данни за над 5 млн. българи от сървър на НАП. Мярката на двете страни засяга и обмена на данни при поискване от страна на българската приходна агенция. Това означава, че ако в момента НАП поиска от Германия данни за доходите на български гражданин от работа там, вероятно няма да получи информацията.

В момента Германия временно е спряла автоматичния обмена на информация за получени доходи от трудови правоотношения на български граждани, на изплатени директорски възнаграждения, пенсии и доходи от недвижимо имущество.

От НАП са получили уведомление и от Сингапур, че е спрян обменът на данни при поискване и автоматичният обмен на информация между приходните администрации на двете страни. Тук вероятно става въпрос за взаимодействието по линия на инициативите на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР), т.е. за данъчна и банкова информация за граждани и фирми.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.