Германия ще приема по 500 преселници от Турция всеки месец

Германия ще приема всеки месец по 500 бежанци от Турция. Това заяви канцлерът Ангела Меркел след срещата с турския премиер Бинали Йълдъръм в рамките на еднодневното си посещение в Анкара.

Меркел посочи още, че Германия подкрепя Турция в борбата й срещу тероризма и, по-специално, приема кюрдските сепаратисти от ПКК като терористична организация, която е забранена в Турция, предаде БНР.

Турският премиер Бинали Йълдъръм призова Германия да оказва по-голяма подкрепа на неговата страна по въпроса за борбата срещу терористичната организация „Фето“ на мюсюлманския проповедник Фетуллах Гюлен, който е обвинен за организатор на осуетения опит за преврат през месец юли миналата година.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. немските гoведа трябва да приемат всички бежанци, както дъртият урoд меркел обеща, когато ги канеше в германския обoр! да не забравяме и как немските урoдливи гoведа обвиняваха гърция, че се опитвала да спре имигрантите от турция, а немските фрегати от фронтекс брояха с бинокли лодките влизащи от турция в ес…

  2. Ако германците не се отърват от Меркел веднага с тях е свършено, а Сорос ще получи награда от своите за унищожението на Германия без да война.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.