Германци откриха търговска база за ресторантско и кетъринг оборудване в Пловдив

Фирмата работи с "Формула 1", МОК, ФИФА и УЕФА

unnamed-5Немската фирма "Futurecom Gastro Trading" откри нова търговска база за ресторантско и кетъринг оборудване в Пловдив съвместно с "Международен панаир" АД, на чиято територия в палата 22 своята дейност ще развиват марките  "Futurecom" и "Profimiet". В международен мащаб те са символ на висококачествено обслужване и оборудване на събития, заведения и други обекти в сферата на гастрономията. Търговската база е разположена на площ от 3000 кв.м. и предлага над 1000 артикула, които да обслужват ресторанти, барове, хотели, кетъринг компании и организатори на събития.

От Пловдив Futurecom Gastro Trading ще развива своята търговска дейност за Балканите, Русия и Украйна. Основната цел на компанията е да утвърди имиджа на марките, от които произлиза, а именно като най-голям доставчик на кетъринг оборудване и логистични услуги в сферата на събитийния мениджмънт в Европа с над 24 000 мероприятия годишно. Сред тях са състезанията от Формула 1, Олимпийските игри под егидата на МОК, както и световните и европейски първенства по футбол, организирани от ФИФА и УЕФА.

На откриването на новата търговска база присъствата Михаел Екер и Йоханес Майер, основатели на Futurecom и Profimiet, генералният мениджър на дружеството в България Юрген Крайн, главният директор на "Международен панаир" АД Иван Соколов и зам.-кметът на Пловдив Стефан Стоянов. "През 2017 г. Пловдив е вече на първо място по оборудване за ресторанти, събития и кетърингови компании", декларира Михаел Екер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България