Главният редактор на "Труд" Петьо Блъсков: Всеки ръководител на високо равнище трябва да има мозъчна група, но да не е съставена от известни социолози

Странни съвпадения. Може само като анализ да се говори, факти няма. Но преди евроизборите се случиха едни странни случки с апартаменти. Сега хакерска атака срещу НАП... Това коментира главният редактор на в. "Труд" Петьо Блъсков в интервю за предаването "Беновска пита" по Канал 3.

Всеки ръководител на високо равнище трябва да има мозъчна група, но да не е съставена от известни социолози, защото те обикновено говорят това, което е удобно на ръководителя, препоръча Блъсков.

Както казват някои медицински необразовани хора: този не е сам. Така главният редактор на "Труд" определи действията на лидера на БСП Корнелия Нинова. Според мен не върви на добре нейната работа, прогнозира Блъсков.

Единият с чанове, другият с козички... Обединяват ги действията, с които изразяват своето разбиране за правене на политика, коментира главният редактор на "Труд" изяви на Нинова и на президента Румен Радев.

Избрахме самолет, купихме го, точка по въпроса. По този въпрос трябва да се спре разтягането на локуми, призова Блъсков.

Без никакъв проблем, отговори главният редактор на "Труд" на въпрос дали Бойко Борисов ще изкара докрай мандата си.

Коментари

Задължително поле