Главчев: Гордеем се с Карлос Насар и неговото постижение, което ще остане в историята (СНИМКИ)

Снимки: Министерски съвет

Гордеем се с Карлос Насар и неговото постижение, което ще остане в историята, заяви служебният премиер Димитър Главчев, цитиран във Фейсбук страницата на Министерския съвет. 

„Невероятно постижение – България има нов олимпийски шампион - Карлос Насар спечели златото в категория до 89 килограма във вдигането на тежести“, посочва Главчев за олимпийския медал на щангиста. 

Премиерът присъства на състезанието заедно с председателя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и с футболната легенда Христо Стоичков.

По-рано днес служебният премиер Димитър Главчев и посланикът ни във Франция Радка Балабанова подкрепиха Боряна Калейн, която  бе на финал на индивидуалния многобой в художествената гимнастика на Олимпийските игри в Париж. 

Страхотно изпълнение на нашето момиче на обръч, сподели Главчев в публикация на страницата на Министерския съвет. Министър-председателят изгледа състезанието с принца на Монако Албер II.

Изключителен успех и на Боряна Калейн, постигнат с невероятна упоритост, труд и талант. Браво и честито на целия екип, отбелязва още Главчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България