Гледайте на живо среща на Бойко Борисов с репресирани от комунистическия режим

Кадър от Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ провежда  среща с репресираните от комунистическия режим. Това съобщи Бойко Борисов в официалната си страница във Фейсбук.

Среща с репресираните от комунистическия режим.

Публикувахте от Бойко Борисов в 11 февруари 2017 г.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

  1. голям наглец е това комуне – остава да измъкне от джоба си червената комунистическа книжка и да ги помоли за прошка…

  2. Сигурно за да им се извини, че и той е бил комунист и назначава от най гнусното племе – пребоядисаните комунисти за президент и председател на парламента.

  3. Все по смешен,големи плонжове и палячовщини,само и само да вземе властта,все едно му е бащиния

  4. Репресирани са всички съдени и осъдени, независимо за какво: шпионаж, изнасилване, кражба, убийство, хулиганско поведение, дисиденти. А както знаем, дисидентите у нас се брояха на пръстите на едната ръка и май вече няма нито един жив. Та с кого се е срещал БХ?

  5. Очаквайте скоро среща на Борисов с БЪЛГАРИ на централния площад народно събрание с уточнението българите с колове и лопати ще разговарят на ТИ с ударение.

  6. Парцала Борисов постъпил в школата в Симеоново независимо от слаб 2 на приемния изпит. Но постъпил заради това, че родата му комунисти. Той станал член на БСП, не само на БКП. А дядо му утрепали вйниците, които се върнали от фронта, защото той раздавал храна на жените им само, ако му пуснат секс. Та до кога парцала бойко ще играе мошеническото си театро и до кога в България ще се намират -к-р-е-т-е-н-и- и -м-а-л-о-у-м-н-и-ц-и-, които му вярват и гласуват за свинефермата герб?

  7. За да стане бодигард на Т. Живков, Боко най-вероятно произхожда от семейство извършвало същите тези репресии. Ажо бе истински мъжкар за какъвто се представя можеше да се извини на хората от името на предците си за репресиите.

  8. Бойко два пъти се оля и пак не се отказваш ! Още си мисли че е неотразим ! Бойко ти разочарова десните и свестните които с много условности все пак те подкрепиха за да ги отървеш завинаги от червените , но ти отново се провали. С какво право искаш трети път да ти дават шанс ? Ти подиграваш ли им се ? Нито един проблем на народа не реши ! Само магистрали и саниране ти в главата ! Ако това ти са знанията и моженето просто много се надценяваш. Българи просто гласувайте но не за БСП, ГЕРБ и ДПС- т.н. системни партии.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.