Гледаме Йозге Йозберк във "Втори шанс"

След предателства и загуби идва любовта

Премиерата по bTV прави и новата турска драма "Втори шанс", която се излъчва всеки делничен следобед в слота от 13.30 до 15.00 часа. Завъртян в Турция през есента на 2016 г., сериалът отбелязва висок рейтинг. Продуцент е Pastel Film - компанията, стояща зад сериала "Моят живот".

Новата поредица дава отговор на въпроса може ли надеждата да изправи човек на крака, след като съдбата го е потъпкала и възможно ли е да се получи втори шанс за любов? Главните роли във "В сърцето ми е Дениз", както е оригиналното заглавие на сериала "Втори шанс", изпълняват Йозге Йозберк и Кутси, известен освен с актьорската си, така и с певческата си кариера.

"Втори шанс" разказва историята на Дениз (Йозге Йозберк) - жена, чийто идеален на пръв поглед живот се преобръща на 180 градуса, след като съпругът й я напуска, избирайки друга, и така остава сама на улицата с децата и болния си баща. В тези най-трудни моменти в живота й до нея застава Минар (Кутси). Ще успее ли Дениз да му се довери, след редица загуби и предателства и ще открие ли отново любовта в лицето на Мират, ще стане ясно в хода на разказваната история във "Втори шанс".

Актрисата отложила майчинство заради роля

Йозге Йозберк е позната на българските зрители от излъчвания преди време по Нова тв сериал "Пламъкът на сърцето". Заради тази поредица популярната турска актриса беше отложила майчинството си. От 2007 г. тя е омъжена за бизнесмена Хаим Садъоглу и намеренията им бяха още на следващата година да се сдобият и с рожба. Йозге обаче промени плановете си, изкушена от предложението на режисьора и сценарист на на "Пламъкът в сърцето" - Чаган Ърмак.

Йозберк започва да се снима едва на 13-годишна възраст и отдавна е една от най-популярните актриси в Турция.

Ако си спомняте "Пламъкът на сърцето", тази поредица бе малко комедия, и малко драма. Тогава Йозге не може да се нахвали от екипа, с който работи по време на снимките в средиземноморското градче Ай-валък. Там Йозге бе снимала по-рано сериала "Прекършени криле" и си казала, че никога повече няма да се върне на същото място. След "Пламъкът на сърцето" обаче градът станал "специален" за нея заради невероятния екип, с който е на снимачната площадка. Резултатите също бяха добри - седмици наред сапунката заемаше първо място в рейтинга на телевизиите, изпреварвайки дори футболните мачове.

Мечтата на Йозге Йозберк да стане майка все пак се осъществи, след като снимките на сериала "Пламъкът на сърцето" приключиха. През март 2010 г. тя роди сина си Лео. "Решихме да го кръстим така, защото и двамата с Хаим сме зодия Лъв". Актрисата обожава съпруга си и казва, че е готова да гледа с него дори най-дългия и отегчителен филм.

"Смятам, че съм голяма късметлийка. Намерих точния човек. Запознахме се и веднага щом го видях, си казах: "Това е мъжът, за когото ще се омъжа". След като заживяхме заедно, се влюбих силно в него", разкрива тайната на щастието си Йозге.

Екранният партньор на актрисата във "Втори шанс" - известният турски актьор и певец Кутси,

е роден през 1973. Още в началното училище възпитателите забелязват красивия глас на момчето е го ориентират да се развива в тази насока. През 2000-а певецът издава първия си албум, а вторият "Sana Ne", го прави изключително популярен.

Първите си стъпки в актьорска кариера прави през 2006 г., когато играе в медицинския сериал "Доктори", след което следват още много покани за нови роли.

В личен план известният актьор и певец Кутси бе в сърдечна връзка с колежката си Фейза Чипа. Заради нея през 2014-та Кутси се разведе със съпругата си, която беше бременна с второто им дете. В края на същата година Кусти и Фейса се сгодиха, но наскоро двойката се разделили и махна всичките си съвместни снимки в социалните мрежи.

Коментари

Задължително поле