Гледаме малката Турна от "Майка" в нов сериал

„Дъщеря ми“ е съвсем нов турски хитов сериал, сниман през 2018 г. и приключил излъчването си в Турция през май 2019 г. Сега той се завъртя и на българския екран чрез Diema Family. В актьорския състав личат имената на много познати и обичани турски актьори, сред които и малката Берен Гьокйълдъз, която запомнихме като Мелек/Турна от поредицата с Джансу Дере - "Майка".

Сега чаровната малка актриса Берен Гьокйъл, която наскоро стана на 10 години, се превъплъщава в образа на сладката Йойкю - дъщеричката на главния герой Демир Гьоктюрк, пресъздаден от Буура Гюлсой (познат ни като Толга от „Незабравима“, Гюней от „Север юг“, Вурал от „Пепел от рози“ и Фатих от „Любов от втори опит“).

"Дъщеря ми" се излъчва по Диема Фемили

В сериала родителите на малката Йойкю (Берен Гьокйълдъз) се развеждат, а родителските права са присъдени на баща ѝ Демир Гьоктюрк (Буура Гюлсой). Той обаче не е добър и грижовен баща – води живот на престъпник, а и влиза в затвора заради кражба. Преживяният стрес и напрежение се отразяват зле на Йойкю, която макар и на изключително крехка възраст, се разболява от Алцхаймер и постепенно започва да забравя миналото си. Момичето започва лечение, междувременно баща ѝ излиза от затвора. Вече променен, той е запленен от красотата на психоложката на дъщеря си – Джанан (Лейля Лидия Туутлу). Той се влюбва в нея и решава да се промени заради дъщеря си, осъзнал, че той носи вината за състоянието на невръстното детенце.

За това накратко разказва сериалът "Дъщеря ми", който се излъчва всяка делнична вечер

от 22:30 ч. по Диема Фемили.

Екранната Йойкю вече има филмова награда

Нека напомним, че малката актриса Берен Гьокйълдъз е родена на 29 септември 2009 г. в Истанбул. Прави телевизионния си дебют през 2014 г. в сериала "Семейството на мъжа ми". На следващата година вече се изявява и в театъра в постановката "Смешно шоу" . Впоследствие идва голямата роля в „Майка“. За това си превъплъщение малката актриса получи авторитетната турска филмова награда „Златна пеперуда“ през 2016 г. , а после пое и роля в хитовия сериал "Нашата история" с Хазал Кая. Макар че наскоро стана на 10 години, малката Берен вече има много фенове и последната й роля в „Дъщеря ми“ само ги увеличава. За невръстното момиче камерите са приятели, а по-опитните и утвърдени актьори – колеги.

Красивата психоложка е "Мис Турция"

В образа на красивата психоложка Джанан в новия сериал "Майка" влиза младата актриса Лейля Лидия Туутлу. Тя е родена на 29 октомври 1989 г. в Берлин. Баща й е турчин, а майка й - германка. Започва да учи пиано още в началното училище. Междувременно взема уроци по музика и цигулка в Консерваторията. От тийнейджърка работи като манекенка и фотомодел. Лейля става известна след като печели конкурса "Мис Турция" през 2008 г.

За пръв път се пробва на актьорското поприще през 2012-а в поредицата "Да". Там играе редом с Вахиде Перчин (Зехра от „Огледален свят“). Следват все по-сериозни роли в „Справедливостта на Кара“, „Любов под наем“, „Див мед“ и „Сърцето на града“. За участието си в неизлъчвания все още у нас „Сладко отмъщение“ печели най-престижното актьорско отличие в Турция – „Златна пеперуда“.

Все още следва немски език и литература в Истанбулския унивеститет.

Коментари

Задължително поле