Глобиха турски сериал за секс сцена

Проектът е обявен за един от най-успешните на 2020 година

Върховният съвет за радио и телевизия на Турция - RTURK ( нещо като нашия СЕМ - б.а.) глоби създателите на сериала "Почукай на вратата ми" за секс сцена  в джакузи и под душа. Телевизионният канал Fox, който позволи излъчването й, ще понесе административно наказание.

Според разпространения  от Съвета доклад,  сцената е неприемлива за гледане в семейна среда, покварява младежта и насърчава към  сексуална  разюзденост. Членовете на RTURK подчертават, че подобни сцени са неприемливи в една мюсюлманска държава.

Героите във въпросната сцена са актьорите Ханде Ерчел и Керем Бурсин, които се превъплъщават в главните роли.

Досега нито каналът, нито продуцентите на сериала са коментирали ситуацията, но вече е известно: те смятат наказанието за неправомерно  и възнамеряват да защитят своята гледна точка по темата.

Имайте предвид, че тази глоба не е първата санкция срещу канала Fox. Преди това той плати значителна глоба на Съвета за изкривено отразяване на новини от гледна точка на RTURK.

Всъщност в момента "Почукай на вратата ми" е един от най-популярните проекти за настоящия телевизионен сезон в Турция и продължава да разширява своята аудитория. Освен това не само самата поредица е популярна сред зрителите, но и видеоклиповете с актьори зад кулисите. 

Последният  клип в колекцията от категорията "извън ефир" предизвика буря от положителни емоции сред турските зрители и в съобщенията си те молят екипа на проекта да споделя възможно най-често такива кадри.

Имайте предвид, че актьорите от сериала многократно са казвали, че през месеците на снимките са се превърнали в едно голямо семейство и на практика са се сближили.

„Почукай на вратата ми“ е романтична комедия, която печели сърцата на публиката по целия свят. Поредицата беше обявена за един от най-успешните проекти на 2020 година.

Коментари

Задължително поле