Глобяват мъж, обиждал и размахвал нож в Спешна помощ

Снимка: Архив

Мъжът беснял, че се обадили на социалните за шестото му дете, което било на път

28-годишен многодетен баща обиждал и заплашвал с нож работещи в Спешна помощ в Кубрат, Разградско, ще бъде глобен със 100 лв. Решението за санкцията по указа за хулиганството е на Районния съд в Кубрат.

Глобата се налага заради скандал, който И.Т. от село Севар развъртял към 11 часа във вторник в ЦСМП в Кубрат. Малко преди това техен екип отишъл в дома на мъжа, откъдето имало обаждане, че бременна ще ражда. Тя била взета с линейка и настанена в родилното. Дали тя е дочула и се обадила на мъжа си, че от болницата известяват социалните, че това й е шестото й раждане и трудно ще се грижи за децата, не е ясно. Мъжът й обаче нахлул в спешното и вдигнал скандал – кой и защо се бил обадил, те откъде знаели, че няма да може да си гледа децата и т.н. Размахал и нож. Заявил, че първо ще отиде да се разправи със социалните работници и после ще се върне да „намушка” и спешните медици. Излязъл от центъра и тогава работещите там се обадили в полицията за опасното му поведение.

Униформените намерили буйстващия гневен мъж и го предупредили да не заплашва служителите. Написали му акт за непристойното поведение по указа за борба с хулиганството, а в сряда съдът определил и глобата от 100 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България