Глория празнува с две нови песни (ВИДЕО)

Фолк звездата Глория навърши 47 години и на празника си пусна две нови песни. Тя не крие годините си, а дори гордо пред феновете си заяви, че за нея няма невъзможни неща. 

„Днес ставам на 47! Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща! Вярвам и знам, че по- доброто предстои, защото животът е това, което сам си направиш! А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора, приятелите ми и моята публика! Няма да празнувам по ред причини, но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта! Днес е премиерата на видеоклипа на една любима моя песен “Очите не лъжат” и на чисто нова песен ,“Ако, как си“. Приятно слушане и гледане”, написа Глория в социалните мрежи.

За рождения си ден певицата получи стотици поздравления от свои фенове, както и от много колеги. В инстаграм празника на Глория честитиха Преслава, Емилия, Емануела, Стефан Илчев и дъщеря й Симона Загорова.

През последните дни певицата споделяше в социалните мрежи снимки от гръцки плажове, но дали там е изкарала празника си и кой й е правил компания, не става ясно.Коментари

Задължително поле