Годзила се изправя срещу три чудовища

Снимките на филма вече започнаха

След успеха на “Годзила” от 2014-а година, феновете на филми за гигантски чудовища очакват продължението. Снимките вече започнаха и двама създателите на монстър-трилъра Гарет Едуардс и Джордан Воу-Робъртс започнаха рекламната кампания от своите профили в социалните мрежи, а от Legendary и Warner хвърлиха малко светлина върху сюжета. Ето с каква информация те снабдиха публиката: “Новата история проследява героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция Монарх, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.”

Това означава, че Годзила ще се изправи срещу цели три от най-иконичните чудовища и свои съперници. Новината ескалира интереса на феновете на жанра.

Официалното заглавие на филма вече не е “Godzilla: King of the Monsters”, съобщава още operationkino.net.

Освен тези сюжетни подробности, Warner и Legendary разкриха такива и за творческия състав. На режисьорското столче продължава да е Майкъл Дохърти (”Trick’r’Treat”, “Krampus”), който замени напусналия Гарет Едуардс и е съавтор на сценария заедно с партньора си от “Krampus” Зак Шийлдс.

В актьорския екип новите попълнения са Кайл Чандлър, Вера Фармига и Мили Боби Браун като семейство, което ще е в центъра на събитията, както и О’Шей Джаксън джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс и Аиша Хайндс. Също така, ще видим и завръщащите се от първата част Кен Уатанабе и Сали Хоукинс като докторите Иширо Серизава и Вивиън Греъм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино