Голямата любов на Берен Саат загива в катастрофа

Актрисата още оплаква Ефе Гурай 

Всяка година известната турска актриса Берен Саат публично оплаква първата си любов, Ефе Гурай, който загина в пътнотранспортно произшествие през 2004 г. Това провокира обществеността да разсъждава каква ли е  реакцията на съпруга й Кенан Доулу  по повод тези публикации в социалните мрежи и медиите.

Защото всяка година звездата от турските сериали "Забраненият плод", "Пепел от рози", "Великолепният век:Кьосем и др. продължава да си спомня за първата си любов пред цялата общественост? Този въпрос коментира тези дни и известният турски критик и колумнист Онур Бащурк. Повдигайки темата за житейската трагедия на Саат, той подчертава, че  тя не прави помен сама със себе си,  а едва ли не превръща желейката си в шоу.

"Оттук идва и такъв бунт от коментари и критики", пише Онур Бащурк, цитиран от турския вестник "Sabah".

"Всъщност смятам, че Берен иска да бъде коментирана, обсъждана... Мисля, че за актрисата, смъртта на Гюрай наистина е била трагедията на нейния живот, което я кара да плаче и до днес. И точно говорейки за първата си любов публично, тя дава следното послание: "Независимо дали сте женен или влюбен в някого в момента, не изтривайте първата си любов от паметта, не забравяйте за нея и насилвайте човека, който е до вас го приеме... "- пише критикът.

Така се случва, че младежката и колежанска любов на Берен наистина е осъдена да остане болезнен спомен за нея. Тъкмо Ефе Гюрай, преди да си отиде от този свят, я подтиква да се яви на телевизионното състезание „Звездите на Турция“ . По време на шоуто и със спечелване на второто място, Берен е забелязана от Томрис Гиритлиоглу – продуцент, режисьор и сценарист, и това бележи началото на шеметната й артистична кариерата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица