Голяма авария остави цял Бургас без вода

Снимка: Архив

В целия град е спряна водата поради голяма авария. На места водоподаването още не е спряло, защото се използва тази, която е останала в резервоар „Лозово“. Вода няма да има от 16.00 часа днес. На този етап техниците работят усилено за отстраняването й, надяваме се утре между 8.00 – 9.00 часа вода да има навсякъде, увери говорителят на водоснабдителното дружество в града Димитър Гюров.

Първоначално от „ВиК“ – Бургас съобщиха, че заради сериозната авария на деривация „Камчия”, освен в кварталите Горно Езерово и Крайморие, в Бургас също ще има аномалии с водоподаването. След 16 часа днес в ниските квартали, както и в по-голямата част от центъра на града водата може да спира.

За да може обаче проблемът да бъде решен без риск от повторно протичане, от дружеството са взели решение да ограничат водоподаването в целия град. „Работи се с цялата налична техника и екипи по отстраняването на аварията. Правим всичко възможно до утре сутрин навсякъде да има вода“, добавиха от „ВиК“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. „В целия град е спряна водата поради голяма авария. На места водоподаването още не е спряло“ В Бургас взима пример от Топлото в София. Отличници!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.