Гол в стил „Парк де Пренс“ на „Българска армия“

Гол в стил „Парк де Пренс“ и Емил Костадинов (не)видяха трибуните на стадион „Българска армия“. Националът Кирил Десподов вкара фамозно за ЦСКА при 2:0 срещу „Септември“, но „червените“ бяха лишени от домакинство и на арената имаше само официални лица.

Пред празните трибуни се случи нещо невиждано през сезона в Борисовата градина – дузпа за ЦСКА. Арбитърът Петър Костадинов отсъди 11-метров удар за „червените“, от който Фернандо Каранга вкара 13-ия си гол за сезона. Досега единствената дузпа за ЦСКА бе при 6:2 срещу „Ботев“ в Пловдив и отново бе реализирана от бразилеца. Каранга си изкара очаквано и жълт картон, разкарвайки топката, за да пропусне следващия дуел срещу „Витоша“

„Червените“ имаха още много положение да увеличат преднината си, но направиха сериозни пропуски. Въпреки това грандът е вече само на точка зад „Лудогорец“ и има реални шансове дори да завърши като лидер преди Коледа.

До края на календарната година ЦСКА няма да излиза от София. Предстои гостуване срещу „Витоша“ на националния стадион „Васил Левски“. А след това сезонът в Първа лига завършва с домакинство без публика срещу „Берое“. Кулминацията обаче е на 14 декември и мач на „Армията“ срещу „Лудогорец“ в четвъртфинал за купата на България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ