Горя БМВ на голмайстора на „Монтана”

Лекият автомобил на футболист от отбора на Монтана пламна посред нощ в центъра на областния град. Двигателят на колата е обгорял.

Полицията работи за изясняването на случая, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Автомобилът „БМВ” с добричка регистрация - собственост на Атанас Илиев /24 г./, бил обхванат от пламъци на паркинга на хотел „Житомир” в Монтана към 1.30 часа в понеделник. На мястото веднага пристигнали полицаи и огнеборци, които установили, че е обгорял двигателният отсек на колата. Пазителите не реда извършили оглед и образували досъдебно производство.

Собственикът на БМВ- то Атанас Илиев е централен нападател и голмайстор на футболния клуб „Монтана” с 8 попадения през сезона. Заради вкарания в събота гол от Илиев на „Левски” - София тръгнаха слухове, че колата е запалена от сърдити фенове на противника. Според криминалисти обаче най-вероятно пожарът е от късо съединение, тъй като в снега край автомобила нямало никакви следи.

„Илиев дойде преди 4 години от Добрич и веднага се открои като талантлив и много сериозен футболист. Не се замесва в скандали, така че пожарът е или от неизправност, или някой го е объркал заради лъскавата кола!”, коментираха осведомени.

През последните месеци в Монтана често пламват коли и заведения на бизнесмени, по всяка вероятност заради неуредени сметки или сблъсъци на интереси. Досега подпалвачите не са открити.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право