Гост нападна домакин, той пък го простреля

Снимка: Архив

Друг отхапа част от малкия пръст на опонент

Пиянски запой на приятели преминал в разправия с бой и приключил с прострелване на госта. Сблъсъкът между 62-годишния Н.Н. и приятелят му Н.М. (30 г.), който му отишъл на гости, е станал към 3 часа в петък в разградското село Беловец.

По данни на полицията двамата мъже употребили големи количества алкохол и се скарали. По-младият се нахвърлил върху авера си с юмруци и ритници. Домакинът пък измъкнал незаконен пистолет „Браунинг” и стрелял. Улучил госта в лявата част на гръдния кош.

Раненият мъж е откаран в болницата и настанен за лечение в интензивния сектор с временна опасност за живота. Стрелецът пък е задържан.

При друг инцидент, със сбиване, бил отхапана част от малкия пръст на ръката на мъж. Разправията станала към 23 часа в четвъртък. 29-годишен М.И. от село Балкански отхапал парченце от пръстта на 27-годишния Н.Т. от село Осенец, когато се сбили пред хранителен магазин в Балкански. Пострадалият е прегледан в болница и  освободен за домашно лечение. По случая е заведено досъдебно производство.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право