Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Турция обяви, че няма да позволи “едностранни” проучвания за газ край Кипър

Сливен чака 19 млн. лева за новата си пречиствателна станция Най-модерното съоръжение от години брадясва от храсталаци и треви

Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

3 години уседналост за вход в училищата в София Промени при записването е забавачка на децата с хронични заболявания

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

Гоцеделчевец счупи и двете ръце на 14-годишно момче от социален дом

Снимка: Архив

Гоцеделчевец  спретна мафиотски сюжет на 14-годишно момче от социален дом- отвлече го, закара го в гориста местност и му счупи с бухалка и двете ръце. Насилникът  Стоян П. 39-годишен е арестуван.

Разследва се случая. Предполага се,че момчето е откраднало вещи от гоцеделчевеца и той решил да раздаде бухалково правосъдие.

Случката е станала в петък следобяд, тогава момчето е пуснато от дома в домашен отпуск.  Хлапето било заговорено от негов познат на 30 години, който му предложил да го закара до село с колата на въпросния Стоян. Захари се хванал в капана и се качил в автомобила. Така бил закаран  в местността „Панорамата“. Мъжът е нанесъл побой на 14-годишно момче и с бухалка му счупил и двете ръце в областта на лактите. Захари е на лечение в гоцеделчевската болница.

А по случая е образувано досъдебно производство. Пострадалото момче Захари е от социално слабо семейство което има три деца. По искане на  Закрила на детето, Захари е настанен в Дом за деца. За междусрочната ваканция от петък,  децата от социалното заведение са били изпратени по домовете си, уточни директорът Костадин Ендрев. Захари е трудно дете с много противообществени прояви.

„Проблемно дете е, често с него се занимава полицията заради кражби, както и Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Преди се е налагало да го издирваме с органите на реда, тъй като напускаше социалното заведение”, каза директорът на Дома Костадин Ендрев.

Преди година Захари разбил автомат за кафе и откраднал монетите. Тогава директорът възстановил щетите и платил от джоба си задигната от момчето сума.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете