Ралица Паскалева предаде псевдо продуцент на ФБР Измамникът искал да я прави порно актриса

Вино без градус е новата мода Наши производители вече правят експерименти за производството му

Майките за оставката на Валери Симеонов: Ще чакаме решението на Народното събрание

Министерски съвет потвърди: Оставката на Валери Симеонов е лично негово решение

Насрочиха процес за бунга-бунга партитата Силвио Берлускони отново на мушката на съдебната власт

Въглищата с етикет, дървата да са сухи Финансови глоби за кметове, ако трудно се диша

Протестиращи в Перник пак блокираха магистрала „Люлин“

„Да бъде ден!” – зовеше Смирненски

Германия и Франция се разбраха за единен бюджет на Еврозоната

До 1,5 млн. българи поваля грипът 140 хиляди ваксини вече са изчерпани от пазара

Валери Симеонов: Хайде сега да видим, след като си подадох оставката, с какви основания ще продължават протестите Борбата продължава, основанието за радост у моите опоненти е преждевременно, заяви той

Труд Уикенд – един вестник за два дни

Русия заплаши Украйна с „драстични мерки“, ако спира нейни кораби в Азовско море

Полицията издирва 12-годишно момче

Български компании произвели дрехи за 3 млрд. лв. Модернизират предприятията чрез еврофондове

Градският транспорт ще се движи по обособено трасе през бул.“Константин Величков“ Евгени Крусев, заместник-кметът на София по транспорта, провери ремонта на обекта

В момента се изгражда четвъртият от общо шест перона за пътниците, които ще ползват градския транспорт в обособеното трасе по бул.“Константин Величков“.

В участъка от бул. “Възкресение“ до бул. “Сливница“ ще бъде специално обособено трасе с разделителна бетонова ивица и перони за всяка спирка, съобщиха от Столична община. Спирките „Св. Св. Петър и Павел“, „Тодор Александров“ и при ул. “Цар Симеон“ ще бъдат за трамваите и автобусите, които минават по бул. “Константин Величков“.

При изграждането на перона се прави разширение, така че да се запазят пътните ленти за движение – по две във всяка посока. С делинеатори (разделителни елементи) от бетон, с които ще бъде обособено трасето над пътната настилка, ще се възпрепятства навлизането на автомобили върху трамвайните релси.

2018-08-09-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82-%d1%81%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b1По бул. “Константин Величков“ преминават автобусните линии №№ 11, 60, 72, 102, 83, 45 и 77 и трамвайните линии – №№ 11, 22, 3. Превозните средства ще се движат по общо трасе и ще спират на общи спирки.

„Предвиждаме до 15 септември обособеното трасе и пероните да бъдат завършени“, каза зам.-кметът Евгени Крусев. Планираме следващите да бъдат при бул. “Възкресение“, бул. “Мадрид“, бул. “Княгиня Мария-Луиза“. Целта е превозните средства на градския транспорт да подобрят придвижването си.

Продължава работата по другите ни обекти. От неделя, 12 август, ще започне подготовката за ремонта на бул. “България“, като от понеделник ще започне реално работата по платното в посока „Бояна“ между бул. “Гешов“ и бул. “Гоце Делчев“. Платното ще е затворено изцяло, а движението ще се извършва двупосочно в другото пътно платно. Призоваваме хората да използват алтернативни маршрути като бул. “Цар Борис Трети“, бул. “Черни връх“.

Възстановяваме движението на трамваите по линия № 7. Планира се до началото на септември бул. „България“ да бъде отворен изцяло за движение.

От днес, 9 август, започна ремонтът на бул. “Пенчо Славейков“, като се работи по тротоара откъм болницата.

На 11 и 12 август ще бъде затворено за движение кръстовището на бул. “Васил Левски“ при Ректората за 48 часа. За това време строителите ще имат ангажимент да положат нова пътна настилка и от понеделник, 13 август, движението да бъде възстановено. След това строителите продължават работа в посока паметника на Васил Левски. Ще бъдат ремонтирани пътните платна и тротоарът откъм сградата на Националната художествена академия.

От понеделник, 13 август, започва реконструкция на бул. “Арсеналски“, където се предвижда движението да бъде само стеснено с една лента в посока. Очаква се ремонтът да приключи до 15 септември.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.