Референдум за нова визия на улица в Бургас

Приведоха мъж от затвора за повдигане на обвинения за три измами на пенсионери Възрастните хора ловко били преметнати, докато му услужвали с разваляне на пари

В Бургас търсят приемни родители

Пътен нарушител опитал да подкупи катаджии Водачът нямал застраховка и колата била с прекратена регистрация

48-годишен набил майка си и подпалил покъщнината й на двора Осъжданият извършител бил намерен и арестуван

Добротворци с поредна кампания в помощ на бездомни и самотни възрастни хора Акцията „Имам нужда от теб” започва във Велико Търново и Горна Оряховица

Прокуратурата поиска постоянен арест за петима от задържаните при спецакция срещу тероризма

Премиерът: Трябва да сме готови за всякакъв сценарии за Брекзит

Борисов към кметовете: Ако не вземете мерки да си почистите къщичките по места – то ще избива, дали в „Судужук“ или нещо друго

Премиерът Бойко Борисов: Не трябва да стоим само на резултатите, които сме постигнали (НА ЖИВО)

Цветан Цветанов: ГЕРБ е най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите (СНИМКИ и ВИДЕО)

Семеен хорър отива в Сънданс Шана Кърслей с главна роля

Фандъкова: Предизборната кампания на ГЕРБ ще се противопостави на популизма (ВИДЕО и СНИМКИ)

Водещият кандидат на ЕНП Манфред Вебер: По-силни граници и икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов

Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов: Със скоростта на F-16 към нова победа

Градският транспорт ще се движи по обособено трасе през бул.“Константин Величков“ Евгени Крусев, заместник-кметът на София по транспорта, провери ремонта на обекта

В момента се изгражда четвъртият от общо шест перона за пътниците, които ще ползват градския транспорт в обособеното трасе по бул.“Константин Величков“.

В участъка от бул. “Възкресение“ до бул. “Сливница“ ще бъде специално обособено трасе с разделителна бетонова ивица и перони за всяка спирка, съобщиха от Столична община. Спирките „Св. Св. Петър и Павел“, „Тодор Александров“ и при ул. “Цар Симеон“ ще бъдат за трамваите и автобусите, които минават по бул. “Константин Величков“.

При изграждането на перона се прави разширение, така че да се запазят пътните ленти за движение – по две във всяка посока. С делинеатори (разделителни елементи) от бетон, с които ще бъде обособено трасето над пътната настилка, ще се възпрепятства навлизането на автомобили върху трамвайните релси.

2018-08-09-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82-%d1%81%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be-%d0%b1По бул. “Константин Величков“ преминават автобусните линии №№ 11, 60, 72, 102, 83, 45 и 77 и трамвайните линии – №№ 11, 22, 3. Превозните средства ще се движат по общо трасе и ще спират на общи спирки.

„Предвиждаме до 15 септември обособеното трасе и пероните да бъдат завършени“, каза зам.-кметът Евгени Крусев. Планираме следващите да бъдат при бул. “Възкресение“, бул. “Мадрид“, бул. “Княгиня Мария-Луиза“. Целта е превозните средства на градския транспорт да подобрят придвижването си.

Продължава работата по другите ни обекти. От неделя, 12 август, ще започне подготовката за ремонта на бул. “България“, като от понеделник ще започне реално работата по платното в посока „Бояна“ между бул. “Гешов“ и бул. “Гоце Делчев“. Платното ще е затворено изцяло, а движението ще се извършва двупосочно в другото пътно платно. Призоваваме хората да използват алтернативни маршрути като бул. “Цар Борис Трети“, бул. “Черни връх“.

Възстановяваме движението на трамваите по линия № 7. Планира се до началото на септември бул. „България“ да бъде отворен изцяло за движение.

От днес, 9 август, започна ремонтът на бул. “Пенчо Славейков“, като се работи по тротоара откъм болницата.

На 11 и 12 август ще бъде затворено за движение кръстовището на бул. “Васил Левски“ при Ректората за 48 часа. За това време строителите ще имат ангажимент да положат нова пътна настилка и от понеделник, 13 август, движението да бъде възстановено. След това строителите продължават работа в посока паметника на Васил Левски. Ще бъдат ремонтирани пътните платна и тротоарът откъм сградата на Националната художествена академия.

От понеделник, 13 август, започва реконструкция на бул. “Арсеналски“, където се предвижда движението да бъде само стеснено с една лента в посока. Очаква се ремонтът да приключи до 15 септември.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.