Скорсезе и Копола: Студио „Марвел“ не прави кино! Всичко е само един комерс, твърдят легендарните режисьори

Парламентът прие бюджета за 2020 г.

„Стачката на стачките” парализира Франция Милиони на бунт срещу пенсионните реформи на Макрон

#MeToo трейлър на новия политически коректен филм за Бонд “Силната чернокожа жена” Лашана Линч съперничи на 007

Пирати отвлякоха гръцки танкер край Нигерия

3028 лв. заплата в софтуерните компании Над 30 хил. са заетите в бранша

Протеини пазят сърцето и кожата в студа Балансираме белтъчния прием с фибри

Словашкият парламент отхвърли спорен законопроект за абортите

50% излишно висше образование

Чаатай Улусой надебеля

Кардайъ: Лъсна съглашателството между ГЕРБ и БСП

ГДБОП разби банда „ливанска пералня” (обзор) Босът Ахмад Шараф и пет от мулетата му са обвинени за пране пари

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 6 декември 2019

Арестуваха сина на Миню Стайков в брониран джип с телохранители (обзор) Гешев: По трудния начин ще разберат, че не живеем във времето на мутрите

Партийната субсидия става 8 лева на глас Предложението беше на БСП, наложиха го от "Обединени патриоти"

Градът на виното и деликатесите е кръстопът на вкусове

Уникалният Град на виното и деликатесите в палата 11 на Международния панаир се превръща в своеобразен кръстопът на вкусове, където може да се видят и да се опитат новите колекции на български и чуждестранни производители на вина, напитки и храни от изложбите „Винария“ и „Фудтех“. Там са и щандовете на изложителите от „Вкусове от Италия“, които тази година залагат на кулинарните традиции на Сицилия.

Местните продукти са новите властелини на пазара, а тази тенденция се вижда от експозициите в Града на виното и деликатесите, както при напитките, така и при храните. Там са повече от 55 български и чуждестранни изби, а повечето от тях изтъкват вкусовите и ароматните особености на вина от различните региони. За първи път ще бъдат дадени отличия за вино от местен сорт по време на тазгодишното издание на международния конкурс за наградите на „Винария“. При храните се акцентира върху автентичните съставки и методи за преработка.

Родните фирми предлагат месни и млечни продукти, плодови и зеленчукови консерви, захарни и сладкарски изделия, биохрани, традиционни и модерни специалитети. Кисело мляко, сирене, сметана и масло, направени по най-стари рецепти, показва една от най-големите ферми у нас. За първи път има колбаси от дивечово месо, различни видове брашно и зърнени храни, органичен оцет.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.