Тръмп непоклатимо подкрепя Рияд Няма да къса връзките, въпреки случая “Хашоги”

Ф-16 е най-добрият изтребител за България (обзор) Това ще засили стратегическото партньорство между САЩ и вашата страна, смята Н. Пр. Ерик Рубин

Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер обсъждат в Брюксел бъдещите отношения Великобритания -ЕС

Правителствена става детска мегаболница 300 000 деца на година се приемат за лечение в различни клиники у нас

Кога ДДС за услуга става 0%

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 ноември 2018

Борбата за по-чист въздух поражда и социален риск ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” осигурява работа за около 2000 миньори

Кметът на София Йорданка Фандъкова получи националната награда „Яков Крайков“ за принос към българската духовност

Елена Йончева: Майките обявиха край на протестите, но излизат бащите и синовете, защото България не може да живее по този начин

Слагат таван на заемите според размера на дохода Може да затегнат правилата за обезпечение

Столична община разширява системата за разделно събиране на отпадъците

Фалшиви сайтове обират клиенти Парите на потребителите отиват в сметки в Китай

Столична община се включва в Европейската седмица за намаляване на отпадъците с два мобилни пункта за електрически и опасни отпадъци и модно ревю

Строят 25 станции за електромобили

„Московска 33“ укрепва Царските конюшни Обмислят възстановяване на Захарната фабрика

Град на знанието с 40 хиляди студенти и 50 хиляди ученици, посочи водачът на листата Лиляна Павлова

Във Варна и региона има 40 хиляди студенти и 50 хиляди ученици, като нашата цел е да останат и да работят във Варна и в България. Затова водещ приоритет в програмата на ГЕРБ е образованието, каза при откриване на предизборната кампания в морската столица водачът на листата Лиляна Павлова. Тя посочи, че най-важният аспект тук е достойно заплащане на учителите, но не като част от политическото наддаване сега.

ГЕРБ с бюлетина №11 на предстоящия вот е с 11 приоритета за Варна, според които освен град на знанието, ще бъде с нова икономическа зона заедно със съседни общини, с потенциал за разкриване на работни места и по-високи доходи, условия за младежко предприемачество , нови фериботни връзки, ново рибарско пристанище, нова и модерна библиотека и др, посочи още Лиляна Павлова.

Сред приоритетите е доизграждане на магистрала „Хемус“, осигурено е финансовото обезпечаване на участъка Белокопотиво-Търговище и отсечката Ябланица до Боаза, припомни тя. Така че ускореното довършване ще бъде в рамките на предстощия четиригодишен мандат.

Брюксел осигури финансово предпроектното проучване за газовия хъб“Балкан“, както и пари за рехабилитация на газопреносната система, посочи още Павлова. Затова Черно море е важно за лодки, плаж, круизен туризъм, а не за тежка артилерия, но да се възползваме от даденостите му за добиване на газ, подчерта бившият регионален министър.

Сред приоритетите е и „Варна- туристическа дестинация за четири сезона“, обръщането на града с лице към морето и доразвиване на атрактивната зона за разходки и забавления в района на Морска гара.

Направихме много за борбата срещу корупцията, но ще продължим на всички етажи и с обръщане с хастара на администрацията, за да спрем тичането на граждани и на бизнеса между институциите. Това ще стане с електронно обслужване и електронен регистър, подчерта другия приоритет в партийната програма водачът на листата във Варна. Тя доразви и заложения в програмата модел за стимулиране на младите семейства- с подпомагане до трето дете, идеята за всяко дете на училище и прекратяване на злоупотребите със социални помощи.

Предизборната кампания на ГЕРБ в морската столица беше открита в емблематичния Юнашки салон, реновиран през мандата на Бойко Борисов. Преди това други искаха да приватизират символа на спорта и да го дадат в частни ръце, припомни Павлова.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.