На 18 юни 2019 да почерпят

Макрон призова за диалог с Иран и призова Техеран към търпение

Българският език е петият по популярност в „дарк нет“

Премиерът Борисов е провел телефонен разговор с генералния секретар на ООН Двамата са обсъдили борбата с климатичните промени и опазването на околната среда

Мъжете съжаляват за пропуснат секс, жените – за случил се

Масов бой пред Съдебната палата в центъра на София

Ядрените сили с по-модерни арсенали Москва разполага с 6500 срещу 6185 за САЩ

Част от черешите в Сливенско остават необрани заради ниски изкупни цени

Френски милиардер купи аукционната къща на Sotheby’s

Най-голям ръст при заемите до 250 хил. лв.

Суперкомпютър като на НАСА догодина в България (обзор) Технологията ще бъде използвана в медицината, фармацевтиката, автомобилната индустрия, строителството, от климатолози, спецслужби и др.

Могерини: Доверието в ЕС ще пострада, ако не започнем преговори с Македония и Албания

Бившият египетски президент Мохамед Морси почина в съда

Деница Златева: Не съм очаквала такава буря заради оставката на Нинова

Няма македонска нация преди 1944 г. Гоце Делчев в писмата си пише, че е българин

Граждани поставиха обществени проблеми на първата приемна на депутат от БСП

Силен интерес и оживена дискусия за приоритетите пред Горна Оряховица и населените места предизвикаха посетителите на приемната на народния представител Явор Божанков. Депутатът от „БСП за България“ започна поредицата срещи с граждините именно от общинския център, където посетителите се обърнаха към него с множество въпроси и проблеми.

Често срещан е проблемът с осигуряването на заетост на хората в предпенсионна възраст. Една от посетителките в приемната подчерта, че макар да е изкарала курс за озеленител, не е могла да си намери място по програмите за временна заетост. Тя постави и проблема с недостатъчния брой на местата по тези социални програми към кметствата.

Друг от гражданите разказа подробно борбата си с институциите на съдебната система, към които е отправил питания за достъп до обществена информация и от години не получава исканите отговори. Той повдигна темата за публичността на информацията и за разделението на властите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.