Грандиозен аудио-визуален спектакъл за откриването на Есенния панаир

Грандиозен спектакъл, сътворен от светлина, звук, технологични атракции  и хитове на попзвезди, ще ознаменува откриването на 73-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Подобно шоу, наситено с микс от много ефекти, се прави за първи път в града под тепетата, а специален гост ще е известният наш певец Миро.  Безплатният концерт „Пловдивска феерия“ ще е на 16 септември (събота) от 19.30 ч. на площад „Стефан Стамболов” пред общината и ще предшества старта на най-голямото бизнес събитие в България, което ще се проведе от 25 до 30 септември в Международен панаир Пловдив.

Впечатляващ 3D мапинг ще се разгърне върху фасадата на една от най-красивите и оригинални  старинни сгради в центъра на града. Аудио-визуалната композиция изобразява по завладяващ начин света на модерните технологии с динамични анимации, ярки цветове и музика. Така зрителите ще имат възможност да се пренесат в атмосферата на предстоящия Есенен панаир, известен като най-престижната технологична среща на Балканите, защото демонстрира  иновации от последно поколение.   За доброто настроение на публиката ще се погрижат музикалните реалити звезди  Маги Джанаварова, Стивън Ачикор, Краси Иванова, а финалът на концерта е поверен на Миро.

Спектакълът е  подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив по повод  предстоящото изложение „Есен 2017”, което се откроява със своите мащаби - 20%  ръст на изложбените площи и участието на компании от близо 40 държави, предсткавящи технологии, техника и авангардни решения за индустрията и дома.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони