100 декара от сметището край село Цалапица горят

Премиерът Борисов в Болярово: Докато другите говорят за диверсификация, ние я правим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Компании изтеглят капитали от страната Чуждестранните инвестиции са отрицателни

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на главния прокурор

Дистанционна специалност обмислят за джипитата През есента започва изграждане на национална педиатрия

Изяли сме 12 000 тона мед от трети страни

Евакуираха Айфеловата кула, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея

Деми Роуз като гръцка богиня (СНИМКИ)

Намериха тялото на 68-годишен мъж в Кърджалийско

Гранд гледа към Стойчо Младенов

Успехите на Стойчо Младенов в „Кайсар“ приковаха погледите на футболните специалисти в Казахстан. Вицешампионът „Кайрат“ е в жестока криза. Уважаваният анализатор от местния вестник „Вести“ Руслан Ошуров препоръча на ръководството веднага да покани българския треньор.
„Феновете искат оставката на Алексей Шпилевски, но ръководството има доверие към него – пише журналистът. – Ако “Кайрат” продължи да се представя така, то това ще бъде неизбежно. В такъв случай възниква въпросът – кой ще го смени? Като най-приемлив и удачен вариант изглежда настоящият треньор на “Кайсар” Стойчо Младенов, който в сравнение с Шпилевски има огромен опит. Той е бил начело на националния тим на България, да не говорим за сравнения на клубно ниво. Защо Младенов? Защото неговата концепция напълно би подхождала на “Кайрат”. Вижте как вече трета година подхожда “Кайсар” – с мисъл по целия терен. Клубът има ограничени възможности за трансфери. И ето този сезон са толкова близо до призовите места, както никога досега. Ако му бъде дадена възможността на “Кайрат”, той би направил отличен отбор. И най-главното – българинът не е треньор-еднодневка. Младенов работи с поне 3-годишна програма.”

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.