Графа, Михаела Филева и ВенЗи с концерти на сцената на новия МОЛ "Марково тепе" в Пловдив

Графа

Магьосникът на българския поп Влади Ампов-Графа ще пее в първия ден от тридневния маратон на забавления, промоции, страхотни отстъпки и изненади при откриването тази седмица на новия търговско-развлекателен център МОЛ "Марково тепе" в Пловдив.

Той ще заработи официално от 28 октомври (петък), като първият му ден ще мине под знака на магията и цирка. На всеки кръгъл час на различни места в мола най-добрите улични циркови артисти, фокусници и магове ще правят всякакви номера, а от 19 часа на сцената в централното фоайе специален концерт ще изнесе Графа.

24 часа по-късно в МОЛ "Марково тепе" ще се вихрят най-слънчевото момиче на родния хип-хоп Михаела Филева и неподражаемият ВенЗи, а преди тях от 10 до 19 ч. на всеки кръгъл час своите умения ще покажат най-добрите майстори на модерните и класическите танци у нас. 30 октомври (неделя) пък ще е денят на семейството, като за малки и големи ще има куп забавления, смях, танци, песни и конкурси по рисуване. Всички прояви по време на тридневния шоу-маратон в новия развлекателен и търговски център на бул. "Руски" в Пловдив ще са с вход свободен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица