ГРАФА създаде летен хит за LaTiDa

Владимир Ампов-Графа написа песен за талантливите певици от LaTiDa. "Чао, Чао" e заглавието на проекта на "Бон-Бон Мюзик". Бети, Яна и Деси се събират в Бон-бон" преди 20 години, когато са едва на 5. Освен, като автор на музиката и текста, Графа се появява и във видеото, чийто режисьор е Павлин Иванов - Bash Motion.

В клипа участват 3 кучета от породата чао-чао - бебето Моцарт, огромният Мечо и примадоната Тайра. Докато Графа се опитвал да ги води, всяко от кучетата го теглело в различни посокиу което дало повод на триото да се шегува, че кучетата приличат на тях. В ролята на гаджета на Деси, Бети и Яна във видеото влизат тъмнокож бодибилдър, модел и фрийрънър. Снимките продължават цели 13 часа.

"Бяхме предвили плажни сцени за видеото, слънчеви кадри на открито и разбира се.. цял ден валя.. В една от сцените,която пресъздава женско парти, има ужасно много история дори само в реквизита. Лилавото марабу е от едно от евровизионните партита миналата година в Швеция. Чашите си ги купихме от пътуването ни в Лондон,а короната на Деси е от Финландия“, разказват момичетата.

По време на снимките през целия ден валяло, а на финалната сцена в 1 часа през нощта екипът пуска осветлението, всичко е готово, дъждът вали, а 5 минути по-късно угасва цялото остветление. Това налага цялата сцена да се премести и  заснеме на закрито и да се инсценира дъжд. Така от екипа пробиват капачката на туба и с нея  пръскат вода върху автомобила.

https://www.youtube.com/watch?v=WPd4_OT4A3A

Текст, Музика и Аранжимент - Графа

Продуцент - Bon-Bon  Music

Микс - Димитър Ганчев

Мастер -  Brian Gardner

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл