251 легла за болни от COVID 19, 55- в реанимациите

Нагли апаши изсякоха дървета по крайбрежна алея

На 1 април стартира приемът в бургаските детски градини

Херо Мустафа: България държи коронавируса под контрол (ВИДЕО) Тук сме по-добре, отколкото в много други държави по света, каза посланикът на САЩ у нас

61 лекари починаха от COVID-19 в Италия

Правителството прие постановление за изплащане на компенсации на работодатели с цел запазване на работниците

Принц Чарлз се е излекувал от коронавируса

Великотърновска област разполага с 495 болнични легла за заразени с COVID-19 За по-леките случаи са осигурени 471 легла, а в интензивните отделения-24

СГС е запорирал яхта и акции на Иво Прокопиев Подсъдимият издател е обжалвал решението пред Апелативен съд-София

В гетото в кв. „Захарна фабрика“ няма опасно събиране на много хора (СНИМКИ)

1,5 милиарда лева за мярката 60:40. Ето кои сектори обхваща Кандидатстването започва от утре в Агенцията по заетостта

Разследват лидера на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов за всяване на смут и безпокойство в условията на извънредното положение

Нови 4 случая на нарушаване на карантината във Видинско

COVID-19 зове назад към стадото. Маската срещу индивидуалността

Италианският премиер: Щеше да е грешка да въведем незабавно тоталното блокиране на страната

Графит с образа на Левски изобразиха върху сграда в Златарица

Графит с образа на Васил Левски бе изобразен на фасадата на сграда в центъра на Златарица по случай 180 години от рождението на Апостола. Сградата е общинска собственост. Това уточниха от кметската управа.

„Благодарение на парични дарения, както и с финансовата подкрепа на Общината се осъществи идеята за изрисуване на лика на Апостола в центъра на града от бургаския художник Иван Христов“, съобщи Таня Лазарова, главен секретар на общината.

Заслуга имат още Димитър Бахарев и Силвия Иванова, които дарили строителни материали и боя, а със своя доброволен труд Иван Палев, Иларион Иларионов, Драгомир Хаджиев, Христо Коцилов, Емил Огнянов и Данчо Гагов изпълниха желанието на златарчани най-после да има специално място, където да отдадат почит на Апостола на свободата.
Центърът за превенция „Отворено сърце” е посветил цялата седмица на живота и делото на Апостола . Уредникът на градския музей Ангелина Конакчиева ще разкаже на децата за живота и делото на Васил Иванов Кунчев. Деца и възрастни ще поднесат цветя на признателност пред лика на Васил Левски. Предвиден е кратък рецитал, след което ще се проведе и „лъвски скок“ в двора на училището.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.