"Грешката ми е, че избухнах": Актьорът Васил Драганов още обича Андреа, отрича да е бита

Аз я наричах „Соле“, а тя мен „Аморе“, разказа актьорът 

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме пример за всички за това колко много могат да се обичат двама човека. Аз я наричах „Соле“, а тя мен „Аморе“.

Имахме наистина красива любов и нашата дъщеря се казва Любов. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих грешки – като най-често разпространената - да я приема за даденост. Бях дотолкова свикнал с Андреа, че не ѝ правех комплименти, а тя е много красива. Обичам я все още и тя го знае. Втора година се опитах да я помоля за шанс, да обясня, че съм сбъркал и да ѝ го кажа”. Това сподели пред bTV aктьорът Васил Драганов след раздялата със съпругата си.

Той призова жълтата преса да спре с коментарите за връзката им, тъй като това се отразява на децата. Васил и Андреа са със споделено родителство.

„В момента съм се отдал изцяло на децата, благодаря на майка им за постоянната помощ, която оказва, въпреки че физически не ѝ е напълно възможно“, каза актьорът.

„Срещу мен миналата година имаше дело, което аз спечелих на първа инстанция. Бях оправдан, а Андреа реши да обжалва. Тогава правата върху децата бяха изцяло мои. След това и дадох права и се отказах от суми, които тя ми дължеше. Андреа подаде молба, за да спре делото на втора инстанция в името на това да направим брачно споразумението и да приключим по най-удобния за децата начин“, разказа още той.

„Грешката ми е, че избухнах емоционално по отношение на приятеля на Андреа, коментирайки го като една неосъществена личност. Грешка беше, че употребих квалификации. Ако обичаш някой, обичай си го, но ако той е избрал друг път, това трябва да те радва. На това се уча. Научих се и на смирение и на прошка“, каза Васил Драганов.

„Домашно насилие не е имало. Когато тръгна първото дело, Андреа извади бележка от "Пирогов", а не медицинско. Извинявам се, че я бях приел за даденост, а след това всячески се опитвах да я върна. Писали сме неприятни неща, тя също ме е обиждала много - било е нормално между хора, които се карат, но в никакъв случай това не е ескалирало до насилие, сподели актьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България