Четвъртфиналът в Пекин между Григор Димитров и Баутиста Агут в петък сутрин по Mtel Sport 1

В петък сутрин ще научим дали Григор Димитров ще достигне до полуфиналите на тенис турнира от сериите ATP 500 в Пекин. В 7:30 часа българинът ще излезе за четвъртфинална битка срещу испанеца Роберто Баутиста Агут, като мачът ще бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1.

До момента двамата са си разменили по една победа в ATP турнирите, като при последната им среща през 2014 г. надделя Димитров. Ако спечели, първата ни ракета може да срещне на полуфиналите световния номер едно Рафаел Надал, който преди това обаче, трябва да преодолее американеца Джон Иснър.

Турнирът China Open е с награден фонд от над 3 милиона долара. Състезанието се провежда в Green Tennis Center, изграден специално за Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 г. Комплексът има 11 корта, като централният „Диамантен корт” разполага с подвижен покрив и е с капацитет от 15 000 седящи места.

Mtel Sport 1 проследи в реално време всичко най-интересно от надпреварата в китайската столица до момента. Полуфиналите в Пекин ще бъдат в съботния ден, а мачът за титлата – в неделя от 14:30 часа, като всички те ще се предават директно по Mtel Sport 1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт