Григор Димитров предизвика истински фурор с появата си на официалното парти на тенис турнира "София Оупън"

Григор Димитров

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров предизвика истински фурор с появата си на специалното парти на играчите, за турнира "Гаранти Коза София Оупън". Първата ни ракета отправи емоционално послание към стотиците гости на официалното събитие и призна, че няма търпение да играе пред родна публика, предаде БНТ.

Залата за партито на играчите не успя да побере морето от хора, което искаше да се докосне до Григор Димитров. Той, разбира се не отказа снимки и автографи.

Едни от най-популярните тенис имена на турнира в София също оставиха ракетите и спортните облекла за малко настрана. Впечатлени от огромния интерес към събитието бяха и първите двама поставени в схемата играчи Доминик Тийм и Давид Гофен.

Давид Гофен: "Изненадан съм от това, което виждам. Опашката пред залата е дълга сигурно 2 км. Не знам тези хора как изобщо ще влязат тук, но това е просто страхотно. Истински съм щастлив да бъда в София и да играя на този турнир."

Успех на Григор Димитров пожела лично и служебният министър-председател Огнян Герджиков. Димитров започва участието си в турнира от втория кръг в четвъртък в Арена Армеец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт