Гризман със 7 гола за 72 часа

Антоан Гризман навлезе в суперформа преди гостуването на „Атлетико“ (Мадрид) на „Барселона“ в голямото дерби от 27-ия кръг на Ла Лига. Френският национал вкара 7 попадения в рамките на 72 часа. Офанзивният футболист заби и четирите гола при успеха с 4:0 над „Леганес“ от междинния 26 кръг. Така Гризман мина Кота 100 и вече има 101 попадения за „дюшекчиите“.

Само дни по-рано, той реализира и хеттрик при разгрома като гост на „Севиля“ с 5:2. Преди 2 години Луис Суарес, звездата на „Барселона“, вкара 8 за същия период – по 4 на „Депортиво“ и „Спортинг“ (Хихон).

Така Гризман ще излезе в неделя на „Камп Ноу“ в оптимална форма в търсене на първото си попадение на стадиона на „Барса“.

А Кларънс Зеадорф, легендарният бивш футболист на „Милан“ и холандския национален отбор, продължава да изпитва трудности начело на „Депортиво“. 41-годишният специалист падна тежко с 0:3 от „Алавес“. Така под негово ръководство „Супердепор“ все още няма реализирано попадение и има едва една точка от 4 мача, намирайки се на предпоследно място в класирането.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят