Гришо се забавлява с Кирстен Кътнър на Бахамите

Григор Димитров си прекарва чудесно на Бахамите, където е от няколко дни заради участие в благотворителния тенис турнир, организиран от милиардера Сър Ричард Брансън.

Димитров и другите гости на Сър Брансън са в курорта Баха Мар, който е на остров Насау. Там са и Томи Хаас, бившата №1 Жюстин Енен, Янко Типсаревич, Давид Налбандян и др.

Тази година събитието не е на личния остров на Брансън Некер, тъй като той претърпя сериозни щети след урагана Ирма.

На остров Насау известните тенисисти предстои да играят тенис с богаташи, платили си за тази привилегия, а събраните пари ще бъдат предоставени за различни благотворителни инициативи. Дните за участниците преминават сред най-различни активности извън тениса, а вечерите са посветени на партита.

За едно от партитата се разбра от очарователната Кирстен Кътнър, която е съпруга на легендата на голфа и настоящ голям предприемач Грег Норман. Красивата дама не пропусна да се снима с мъжа си и Григор Димитров, като публикува снимката на профила си в Инстаграм.

Кирстен е третата съпруга на Норман, като двамата са официална двойка от 2010 година.

Норман и Сър Ричард Брансън са много близки приятели, като сватбата на голф легендата с Кирстен бе на острова на милиардера - Некер.

Тези дни на Бахамите Григор Димитров и другите тенис звезди се радват на компанията и на още красавици, не само на Кирстен Кътнър. В същото време половинката на българина Никол Шерцингер е далеч от него - чак в Лондон, където има ангажименти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица