Гришо се забавлява с Кирстен Кътнър на Бахамите

Григор Димитров си прекарва чудесно на Бахамите, където е от няколко дни заради участие в благотворителния тенис турнир, организиран от милиардера Сър Ричард Брансън.

Getting some practice in ahead of the #neckercup @neckercup

Публикация, споделена от Richard Branson (@richardbranson) на

Димитров и другите гости на Сър Брансън са в курорта Баха Мар, който е на остров Насау. Там са и Томи Хаас, бившата №1 Жюстин Енен, Янко Типсаревич, Давид Налбандян и др.

1.000.000$ Hole in one shot...decided I don’t really need the cash... #lies @biljanatipsarevic @shark_gregnorman @nalbandiand @tommyhaasofficial @redfoo @richardbranson @grigordimitrov @neckercup @neckeropen

Публикация, споделена от Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) на

Тази година събитието не е на личния остров на Брансън Некер, тъй като той претърпя сериозни щети след урагана Ирма.

На остров Насау известните тенисисти предстои да играят тенис с богаташи, платили си за тази привилегия, а събраните пари ще бъдат предоставени за различни благотворителни инициативи. Дните за участниците преминават сред най-различни активности извън тениса, а вечерите са посветени на партита.

За едно от партитата се разбра от очарователната Кирстен Кътнър, която е съпруга на легендата на голфа и настоящ голям предприемач Грег Норман. Красивата дама не пропусна да се снима с мъжа си и Григор Димитров, като публикува снимката на профила си в Инстаграм.

#NeckerCup catching up ??

Публикация, споделена от Kirsten Norman (@kirstenpnorman) на

Кирстен е третата съпруга на Норман, като двамата са официална двойка от 2010 година.

Норман и Сър Ричард Брансън са много близки приятели, като сватбата на голф легендата с Кирстен бе на острова на милиардера - Некер.

Now this is a sushi boat!!! #neckercup

Публикация, споделена от Greg Norman (@shark_gregnorman) на

Тези дни на Бахамите Григор Димитров и другите тенис звезди се радват на компанията и на още красавици, не само на Кирстен Кътнър. В същото време половинката на българина Никол Шерцингер е далеч от него - чак в Лондон, където има ангажименти.

Sunday nights #XFactor look! So excited for the final this weekend with @kevindavywhite! ?????

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) на

 

Коментари

Задължително поле