Гръмнаха ломчанин със сачма в главата

Неизвестен апаш е прострелял в главата 64-годишен мъж от Лом. Раната не е тежка, стрелецът се издирва, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал в сряда привечер. Боян Д. – жител на крайния квартал „Стадиона” в крайдунавския град, изхвърлил сметта си в контейнер, когато на връщане към къщи усетил ужилване в челото. В дома си мъжът забелязал, че от главата му тече кръв и отишъл за преглед в общинската болница. Медиците открили малък твърд предмет под кожата на човека и го приели в хирургично отделение.

При направената операция лекарите извадили от челото на пациента сачма тип „чашка” с каквито стрелят въздушните пушки. Раненият е настанен на лечение без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на полицията в Лом, по случая е образувано досъдебно производство.

По всяка вeроятност мъжът е прострелян по невнимание или при игра с въздушна пушка от момчета в района. Проверява се обаче и версия за умишлен изстрел заради битови проблеми, пострадалият не е криминално проявен, заявиха полицаи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България