Почерпен шофьор опитал да избяга от катаджии и се метнал в дере

Директори на столични училища се запознаха с иновативни технологии в сферата на дигиталните умения

Разкриха две домашни наркооранжерии през почивните дни в Костинброд и Самоков

Валери Симеонов пред „Труд“: Избирателите са ме пратили в парламента и би следвало да се върна

Тони Димитрова пристига в Благоевград за концерт спектакъл с Разградска филхармония

Дипломираха се магистрите от випуск 2018 на Стопанската академия в Свищов

Премиерът възложи на ДАНС и МВР проверка на издадените български документи за самоличност на чужди граждани за последните пет години

Изкуствен интелект открива бързо и без болка рак на гърдата Болестта коси все повече млади българки

БЧК подпомага бездомници и уязвими ученици

Арестуваха измамник от Горна Оряховица с 4180 лева Потърпевшата е от Плевен и оставила сумата върху контейнер за смет на улицата

Германия забранява влизането на 18 саудитци заради убийството на Хашоги

Румен Петков: Абсурдно е „Булгартрансгаз“ да компенсира намаляващите си приходи от транзит на газ, чрез необосновани такси, които увеличават цената за потребителите у нас

Комплексът „Пирин Голф & Kънтри клуб” стана част от голямото семейство на световния бранд – European Tour Properties

Застраховател осъди община да му възстанови пари за спукани гуми Мотивът е, че кола се е повредила в необозначени и необезопасени неравности

Задържаха 37-годишен мъж за телефонна измама в Плевен

Гръцки животновъди искат да пласират агнетата си у нас

Нашите агнета били по-вкусни от гръцките

Гръцките животновъди обмислят да пласират агнетата си за Великден в България, тъй като цените тук били по-изгодни за тях, пишат гръцки медии.

Според председателя на гръцката асоциация на животновъдите Димитрис Камбурис живи агнета в Гърция се предлагали на цени от 2,20 евро за кг., докато в България те вървели по 3,20 евро.

“За първи път няма да сме изправени пред феномена български агнета да се продават за гръцки, и това е, защото цените на гръцките агнета са паднали толкова много, че са по-евтини и от тези в България”, твърди Камбурис.

Наши животновъди казват обаче, че заради благоприятния климат и храненето българските агнета са по-вкусни и гърците ги предпочитат пред местното производство.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.