Губернаторът на Видин гласува за просперитет на крайдунавския град

Областното ръководство на Видин упражни правото си на вот на втория тур на местните избори. Областният управител Иво Атанасов гласува с машина в СИК № 25 на ул. „Г. С. Раковски“ № 11, (сградата на старото училище). Според него бъдещият градоначалник на община Видин трябва да работи усърдно, честно и отговорно за развитието на крайдунавския град, като си поставя единствено изпълними приоритети, които да реализира в мандата си и, които да не са в ущърб на видинчани и да останат само като обещания в предизборна кампания.

Заместник областният управител Ани Арутюнян също гласува с машина в СИК № 37 в ОУ „Любен Каравелов“ за спокойно бъдеще в община Видин, за хора с ясна визия, експертен екип и програма за развитие.

Днес, балотаж на местните избори се провежда и в още четири общини от Видинска област. В община Кула за кметското място се борят досегашният кмет Владимир Владимиров и Андрей Андреев. В Белоградчик Борис Николов се изправя срещу Боян Минков. В община Ново село изборът е между Венислав Ангелов и Деяна Стоянова, а в община Чупрене - между Мария Тодорова и досега управляващият кмет Анжело Добричев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони