Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Губернаторът на Пловдив получи благодарности за организацията на посещението на Дипломатическия корпус в „Тракия икономическа зона”

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров получи благодарствено писмо от Министерството на външните работи за съдействието и любезното домакинство на опознавателната обиколка на Дипломатическия корпус в „Тракия икономическа зона”, стартирала за 21 юни на територията на индустриална зона „Раковски”.

Губернаторът на Пловдив получи и писмо, в което се изказва личната благодарност и от доайена на Дипломатическия корпус у нас и посланик на Палестина д-р Ахмед Ал Мадбух. Той споделя прекрасните си впечатления, останали в ръководителите на Дипломатическия корпус от посещението на голяма група посланици и глави на дипломатически мисии в три от най-красивите български града – Пловдив, Стара Загора и Казанлък.

„Добре замислената и богата програма на посещението ни даде възможност да се запознаем не само с богатото културно-историческо наследство на българските земи, а и със съвременните възможности за инвестиции в България. Личните контакти, които осъществихме държавното ръководство в лицето на областните управители и местните власти в лицето на кметовете, надявам се, че ще дадат своите плодове и ще допринесат за обогатяването и разгръщането на двустранните отношение на Република България и нашите държави”, се казва в писмото на д-р Мадбух.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете