Губернаторът на Пловдив с изнесени приемни във всички общини, дискутира проблеми с водата

3pl4022-3Губернаторът на Пловдив Здравко Димитров пое ангажимент да направи изнесени приемни във всички общини в областта, на които да се поставят и дискутират по места проблемите, свързени с качеството на водата и водоснабдяването. На приемните, които ще се осъществят по график, ще присъстват и представители на всички държавни институции, за да се запознаят с реалната ситуация.

"Това е единственият начин бързо да се напипа пулса на проблемите и те да бъдат решени своевременно на експертно ниво, за да не се допуска изкривяване на информацията и да се създава напрежение в населението", коментира областният управител Здравко Димитров след извънредното заседание на общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от "Водоснабдяване и канализация" ЕООД -3pl4022-2 Пловдив.

На него бяха повдигнати и дискутирани и отделни проблеми по отношение на състоянието на някои ВиК мрежи, определени пречиствателни станции и качеството на водите в общините Първомай, Лъки, Кричим, Марица, Стамболийски, Садово и Раковски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони