Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

Започна кандидатстудентската кампания на Софийския университет

Гурбетчия закла съперник с нож Фаталната Айше, бременна в 8 месец, убиецът избягал

Жестоко убийство потресе руенското село Снягово. Драма от ревност се разиграла в къщата на убития Реджеп- шофьор на училищен автобус и жена му Айше- бременна в осмия месец.
Посред нощ в къщата им влетял бесния от ревност първи съпруг на Айше- Мехмед. Той успял да влезе в дома, като казал, че иска да говори с двете си дъщери. От него Айше има две момичета- на 9 и 12 години, които живеели с нея и Реджеп. Вместо да събуди децата обаче, Мехмед извадил нож и заклал омразния си съперник Реджеп, после избягал. До момента не е открит, въпреки че цялата полиция в региона е по петите му. Мнозина в Снягово вчера подозираха, че може да се е самоубил след стореното.

Цялата спалня на семейството – на убития Реджеп и Айше била оплискана в кръв. Комшиите, разбудени от писъците и, първи се притекли на помощ и извикали полиция.

Мехмед преди няколко години заминал на гурбет в Англия. Там той продавал дюнери, разказват местните хора. Щом научил че в Снягово жена му се е събрала и върти любов с Реджеп, веднага се върнал. Срещу пламналата искра между двамата обаче нищо не могъл да направи. Развел се с жена си и отново заминал за Албиона.

От известно време си бил у дома. Често казвал пред свои познати, че не може да преживее раздялата с Айше и ще убие и нея, и Реджеп. Драмата му станала още по- голяма, след като разбрал, че Айше е бременна от съперника му.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.