Гурбетчия закла съперник с нож

Фаталната Айше, бременна в 8 месец, убиецът избягал

Жестоко убийство потресе руенското село Снягово. Драма от ревност се разиграла в къщата на убития Реджеп- шофьор на училищен автобус и жена му Айше- бременна в осмия месец.

Посред нощ в къщата им влетял бесния от ревност първи съпруг на Айше- Мехмед. Той успял да влезе в дома, като казал, че иска да говори с двете си дъщери. От него Айше има две момичета- на 9 и 12 години, които живеели с нея и Реджеп. Вместо да събуди децата обаче, Мехмед извадил нож и заклал омразния си съперник Реджеп, после избягал. До момента не е открит, въпреки че цялата полиция в региона е по петите му. Мнозина в Снягово вчера подозираха, че може да се е самоубил след стореното.

Цялата спалня на семейството - на убития Реджеп и Айше била оплискана в кръв. Комшиите, разбудени от писъците и, първи се притекли на помощ и извикали полиция.

Мехмед преди няколко години заминал на гурбет в Англия. Там той продавал дюнери, разказват местните хора. Щом научил че в Снягово жена му се е събрала и върти любов с Реджеп, веднага се върнал. Срещу пламналата искра между двамата обаче нищо не могъл да направи. Развел се с жена си и отново заминал за Албиона.

От известно време си бил у дома. Често казвал пред свои познати, че не може да преживее раздялата с Айше и ще убие и нея, и Реджеп. Драмата му станала още по- голяма, след като разбрал, че Айше е бременна от съперника му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони